V črnogorski Primorac se vrača klubska legenda

V javnosti se je nedavno pojavila novica, da se v črnogorski klub VK Primorac Kotor vrača nekdanji selektor črnogorske reprezentance Ranko Perović. Črnogorec je reprezentanco leta 2009 popeljal do naslova evropskih prvakov, na klopi Primorca pa je zamenjal Sandra Sukna, ki je okrepil enega najuspešnejših klubov evropskega vaterpola in tudi nedavno klubskega prvaka Evrope, Pro Recca.

Vaterpolisti Primorca se pripravljajo na prvi krog kvalifikacij v ligi prvakov, njihovi tekmeci v prvem krogu kvalifikacij pa bodo španska Terassa, Montpellier, poljski AZS in portugalska Vitoria Guimaraes.

Ekipa potuje v Italijo v podobni sestavi kot prejšnjo sezono. Ekipo sestavljajo igralci kot so Bojan Paunović, Gopčević, Matković, Vuksanović, Kralj in drugi. Barve Primorca v naslednji sezoni zagotovo ne bo branil eden najbolj obetavnih centrov na svetu Miroslav Perković, ki se je pridružil Novemu Beogradu

 

FOTO in vir: vaterpolovesti.com

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.