Dragonsi udarili z vso močjo

24-članska ekipa “veteranov” iz Ljubljane, se pod vodstvom trenerja Jona Šinkovca, kot so zatrdili, verjetno zelo resno pripravlja za državna članska tekmovanja v naslednji tekmovalni sezoni.

V ta namen so odpotovali v St. Paul’s Bay na severovzhodno obalo Malte. Tedenske priprave so začeli skupaj z domačo ekipo Barracudas, ki je edina amaterska ekipa na Malti, ki tekmuje v malteškem državnem prvenstvu.

Grega Skočir (pod senčnikom) v skrbi za redehidracijo

 

 

 

 

 

Del priprav je bila tudi uradna tekma v bazenu, ki bo ta teden med 5. in 7. junijem gostil “Final Four Men’s Water Polo Champions League”. Tekma se je po hudem boju končala z neodločenim izzidom 4:4, kjer sta obe ekipi prikazali predvsem odlično obrambo. Kot so zatrdili Dragonsi, se vidijo prav na račun obrambe kot resen tekmec vsem slovenskim klubom.
Po tekmi sta se obe ekipi ob prijetnem druženju dogovorili, da se ponovno spoprimeta v oktobru na “sparingu” v Budimpešti, ki kot zanimivost neuradno premore kar 38 bazenov.

Nejc Farčnik, igralec, ki trka tudi na vrata slovenske reprezentance

Izjava najboljšega igralca tekme Nejca Farčnika
»Poudaril bi, da ima ekipa zelo velik potencial. Manjka nam še nekaj plavalnega treninga, v obrambi smo granitni, napad bo treba še nekoliko nadgraditi, selektor Šinkovec že vleče prave poteze«, je dejal Farčnik, ki se je nato pridružil ekipi pri kovanju novih podvigov.

 

 

 

 

 

foto Ljubljana Dragons

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.