Eden najperspektivnejših vaterpolistov na svetu našel novi klub

Eden najperspektivnejših vaterpolistov sveta, 20-letni Miroslav Perković, je našel novi klub. Črnogorec se bo pridružil srbskemu klubu Novi Beograd, ki je za sezono 2021/2022 sestavil izjemno močno ekipo.

Vaterpolo klub Novi Beograd je pred novo sezono poskrbel kar za 11. okrepitev. Ena izmed bolj odmevnejših, za katero se je govorilo že nekaj časa, je črnogorski reprezentant Miroslav Perković.

V prejšnji sezoni je Perković nosil kapo Primorca iz Kotorja, z reprezentanco Črne gore pa je letos poleti na zaključnem turnirju svetovne lige osvojil zlato, se uvrstil v četrtfinale olimpijskih iger, nato pa osvojil bron na svetovnem prvenstvu v Pragi kot član mlajše reprezentance.

Že pred mesecem dni so se v javnosti pojavile govorice o tem, da Perković utegne postati nova okrepitev srbskega kluba. Zdaj je tudi uradno, Miroslav Perković bo v novi sezoni zastopal klub Novi Beograd.

Novi Beograd bo v novi sezoni udeleženec lige prvakov, kjer ima zagotovljeno mesto na zaključnem turnirju, glede na to, da bo v Beogradu gostil zaključni turnir. V skupini bodo igrali še Radnički, Ferencvaros, Barcelona, ​​Olympiacos, Dinamo Tbilisi in še dva kluba iz kvalifikacij. Ekipa Vladimirja Vujasinoviča se bo poleg lige prvakov udeležila tudi regionalne lige in domačih tekmovanj.

FOTO: vaterpolovesti.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja