V drugi kvalifikacijski tekmi za uvrstitev med štiri najboljše Slovan proti Braniku

Jutri se bosta za drugo vstopnico med štiri najboljše v članskem delu za Pokal Slovenije v vaterpolu pomerila ljubljanski VK Slovan in mariborski AVK Branik.

Če je bil na prvi tekmi po pričakovanju boljši aktualni prvak Calcit waterpolo iz Kamnika proti celjskemu Posejdonu s kar 19 : 4, bo druga tekma kvalifikacij po napovedih bolj izenačena.

Mlada ljubljanska ekipa je sestavljena predvsem iz mlajših igralcev, ki se lepo dopolnjujejo s starejšimi kolegi. Ljubljančani bodo nedvomno v prihodnosti krojili sam vaterpolski vrh, saj veliko delajo na mladih. Rezultati se že kažejo pri mlajših selekcijah, ki redno osvajajo naslove.  Kot je povedal trener članske ekipe Jure Škof lahko že letos posežejo zelo visoko, saj je ekipa še veliko bolj pripravljena kot v pretekli sezoni.

Če bo Ljubljančanom jutri uspelo zmagati, bo njihov naslednji nasprotnik aktualni prvak Calcit. V lanski sezoni so prav prvake v eni izmed tekem močno presenetili in na tekmi celo povedli z 9 : 0. Glede na to, da so letos še bolje pripravljeni bodo članska tekmovanja še zelo zanimiva.

Tekma se bo začela v sredo 6. oktobra na ljubljanskem Kodeljevu ob 20.30 uri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja