Znan je zadnji udeleženec ligaškega dela pokala Slovenije

Včeraj je bil po tekmi kvalifikacij za pokal Slovenije med Slovanom in Branik Mariborom znan še zadnji udeleženec članskega pokala v sezoni 2021/2022.

Na Kodeljevem je potekala tekma kvalifikacij za nastop v pokalu Slovenije. Udarila sta se domači AVK Ljubljana Slovan ter gosti iz Maribora. Zanesljivo zmago so slavili domačini, ki so s končnim rezultatom 24:9 postali zadnji udeleženci ligaškega dela pokala Slovenije.

PP člani, predtekmovanje
Ljubljana Slovan : Branik Maribor 24:9 (6:4, 6:0, 6:2, 6:3)
Strelci: Čanč in Potočnik 6, Stefanovič 5, Žiberna 4, Babič, Salihi in Puš 1; Globovnik 4, Viher 2, Puhalj, Kačič in Šulek 1.

Po dveh odigranih tekmah kvalifikacij pokala so tako znane štiri ekipe, ki se bodo potegovale za omenjeno lovoriko. V sezoni 2021/2022 bomo v pokalu gledali naslednje ekipe:

VD KOPER
AVK TRIGLAV
AVK LJUBLJANA SLOVAN
WATERPOLO CALCIT KAMNIK

V nadaljevanju bomo spremljali dvokrožni sistem liga pokal. Prva in druga uvrščena ekipa bosta po odigranem rednem delu odigrali finale na eno dobljeno tkemo.

Spodaj si oglejte razpored tekem pokala Slovenije:

1 . KROG 16.10.2021
1. LJUBLJANA SLOVAN – VD KAMNIK
2. AVK TRIGLAV – VD KOPER

2. KROG 13.11.2021
1. VD KAMNIK – VD KOPER
2. VK LJUBLJANA SLOVAN – AVK TRIGLAV

3. KROG 20.11.2021
1. AVK TRIGLAV – VD KAMNIK
2. VD KOPER – VK LJUBLJANA SLOVAN

4. KROG 27.11.2021
1. VD KAMNIK – VK LJUBLJANA SLOVAN
2. VD KOPER – AVK TRIGLAV

5. KROG 04.12.2021
1. VD KOPER – VD KAMNIK
2. AVK TRIGLAV – VK LJUBLJANA SLOVAN

6. KROG 11.12.2021
1. VD KAMNIK – AVK TRIGLAV
2. VK LJUBLJANA SLOVAN – VD KOPER

FINALE POKALA 18.12.2021

Če se za organizacijo finalne tekme prijavita obe ekipi, se bo naredil žreb.

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.