Mladinci s pogumno igro namučili Triglavane

V državnem prvenstvu smo spremljali zanimivo tekmo med domačini AVK Triglav Kranj in VK Gorica, ki je v glavnini sestavljena iz slovenske mladinske reprezentance.

DP člani, 3. krog
Triglav Kranj : Gorica 10:7 (0:1, 3:2, 4:2, 3:2)
Kadivec 4, Popović 3, D. Gostić 2, Pušavec 1; Lah 3, Kačič 2, Rajlić in Paunović 1.

Gorico vodi selektor mladinske reprezentance Jure Škof, ki je odlično pripravil svojo ekipo na favorizirane Triglavane. Začetek tekme je presenetil prekaljene Kranjčane, saj so najstniki povedli s 3:1. Do polčasa so domačini uspeli izenačiti in nato v nadaljevanju tekme prišli na varno razliko štirih zadetkov.

Kljub mladosti so se reprezentantje srčno borili in so se enakovredno upirali Triglavanom. Za to, da na obeh straneh ni padlo več golov, sta poskrbela vratarja – Beton pri Triglavu in reprezentant Parovel.

V soboto bodo odigrana preostala tri srečanja kroga. Triglav se bo doma pomeril z Borcem, v Ljubljani bo derbi med Slovanom in Calcitom, Branik pa odhaja na gostovanje v Koper. Vse tekme se bodo začele ob 18.00.

Lestvica:

1 AVK TRIGLAV KRANJ 3 tekme – 9 točk*
2 VK GORICA 2 – 3
3 VD GRAFIST KOPER 1 – 3
4 VK BORAC 0 – 0
5 VK LJUBLJANA SLOVAN 1 – 0
6 CALCIT WATERPOLO 1 – 0
7 AVK BRANIK MARIBOR 2 – 0

Podrobna statistika tukaj

besedilo/foto Aleksander Sokler

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.