Znana trinajsterica za sredozemske igre v Oranu

Med 138 slovenskimi športnicami in športniki, ki bodo od 25. junija do 5. julija nastopili na sredozemskih igrah v Oranu v Alžiriji, bo tudi slovenska vaterpolska reprezentanca. Zanjo bo igrala mladinska ekipa, letnik 2004 in mlajši, njihovi nasprotniki v skupini pa bodo Srbija, Portugalska, Črna gora in Francija.

Izbranci Jureta Škofa se bodo praktično dobili na dan odhoda v Alžirijo, kajti večino čakajo finalne tekme v končnici državnega prvenstva, nekatere v boju za naslov državnega prvaka, druge za končno tretje mesto.

»Žal priprav ne moremo organizirati, kajti vsi, ki so na seznamu, z izjemo Tima Kačiča, Jurija Seljaka in Lukasa Zdravkovića Gligorovskega, bodo svoje članske ekipe igrali tekme za prvo oziroma tretje mesto državnega prvenstva. Toda po drugi strani to pomeni, da bi morali biti zdaj v najboljši formi in tu ne vidim nobene slabe stvari. V veliko pomoč nam je bilo tudi to, da so vsi, v članskem prvenstvu igrali tudi za Gorico, večina pa je tudi bila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo U-19, tako da z uigranostjo le ne bi smeli imeti preveč težav. Prepričan sem, da bodo vsi pripravljeni in da bodo zanje sredozemske igre velik izziv,« je nekaj tednov pred odhodom v Alžirijo dejal Jure Škof, selektor slovenske mladinske reprezentance.

Na sredozemskih igrah bodo igrali: Alan Lončarevič, Aleksander Cerar, Aleksander
Paunović, Gašper Fičur, Jaša Lah, Jošt Čarni, Jurij Seljak, Lukas Zdravković Gligorovski,
Matija Bernard Čanč, Nejc Osel, Nikola Rajlić, Samo Koder in Tim Kačič. Selektor: Jure
Škof, pomočnik: Nikola Hajdin.

foto Aleksander Sokler

Miha Štamcar

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.