Calcit Water Polo namesto v Kamniku v Domžalah

Nedavne poplave so jo krepko zagodle tudi vaterpolistom Calcit Water Pola, ki so ostali brez svojega bazena Pod Skalo. Škoda na bazenu je precejšnja, Kamničanom pa so na pomoč priskočili v Domžalah, kjer so tudi začeli priprave.

Pred tremi sezonami so Kamničani z naslovom državnih prvakov prišli do svojega največjega uspeha, predlani so bili drugi, minulo sezono pa so končali na četrtem mestu. Čeprav so bili četrti tudi v novoustanovljeni Alpe Waterpolo ligi, so zaostali za pričakovanji, toda v klubu so se že ozrli proti novi sezoni. Zanje se nikakor ni začela obetavno, kajti po katastrofalnih poplavah so ostali brez svojega bazena. 

»Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili Domžalčanom, tako da smo vsaj priprave lahko začeli pravočasno. Toda ker bazen v Domžalah ni primeren za igro, v njem za zdaj bolj ali manj lahko le plavamo, kar je še vedno bolje kot nič,« je ob začetku nove sezone dejal Gašper Šenica, ki je lani prvič prevzel kamniško ekipo.

»Če smo bili lani s četrtim mestom v Alpe Waterpolo ligi lahko zadovoljni in bi jo lahko ocenili za uspešno, to ne velja za državno prvenstvo. Prvi cilj je sicer bil, da se uvrstimo v končnico, kar smo uspeli, toda v nadaljevanju se nam ni izšlo vse po načrtih. O ciljih v novi sezoni je v tem trenutku še težko govoriti, kajti še vedno smo v pogovorih z igralci iz prejšnje sezone, prav tako smo v dogovorih glede okrepitev. V teh trenutkih ekipo še sestavljamo, vsekakor pa je naša želja, da bi tudi v novi sezoni imeli konkurenčno ekipo v vseh treh tekmovanjih, v katerih bomo igrali,« je še dejal trener vaterpolistov Calcit Water Pola.

FOTO: Angel Marinoski

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.