Evropsko prvenstvo namesto v Netanji v Zagrebu?

Po pisanju spletnega portala total-waterpolo.com, obstaja velika verjetnost, da bo že v kratkem prišlo do odločitve, kdo bo domačin evropskega prvenstva, ki bi od 3. do 16. januarja prihodnje leto moralo biti v Izraelu. Namesto Netanje naj bi bil domačin Zagreb. 

Informacija, ki so jo posredovali na total-waterpolo.com, naj bi prišla iz zanesljivega vira. Evropsko prvenstvo za moške naj bi bilo v Zagrebu, v bazenu Mladosti. Po tem neimenovanem viru, naj bi prvenstvo podprla tudi hrvaška vlada, ki bi Hrvaški vaterpolski zvezi pomagala pri organizaciji turnirja. Odločitev mora potrditi še European Aquatics, vendar šele potem, ko bodo opravljeni vsi uradni koraki v zvezi s selitvijo prvenstva. Pričakuje se, da bo European Aquatics kmalu objavil svojo končno odločitev glede prihodnjega evropskega prvenstva, na katerem bo drugič zaporedoma igrala tudi slovenska reprezentanca. 

Pred kratkim so se pojavile informacije, da sta morebitna gostitelja tudi Berlin in Eindhoven. V Berlinu naj bi bilo moško EP, v Eindhovnu pa žensko. Vsaj, kar se zadeva ženskega turnirja, so Nizozemci še vedno eden od morebitnih gostiteljev. EP v januarju bo še toliko bolj pomembno zato, ker se bodo na njem delile vstopnice za svetovno prvenstvo, ki bo februarja prihodnje leto v Dohi, z EP pa se bo na olimpijske igre v Parizu prav tako uvrstila po ena reprezentanca z moškega in ženskega turnirja. 

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.