Makro 5 Gradnje pokrovitelj srečanja z navijači

V prekrasni dvorani hotela Palace v Dubrovniku je Zveza vaterpolskih društev Slovenijs na čelu s predsednikom Matjažem Štandekerjem organizirala druženje slovenskih vaterpolistov s slovenskimi navijači in drugim podporniki. Pokrovitelj srečanja je bilo podjetje Marko 5 Gradnje.

Medtem ko se slovenski vaterpolisti v bazenu trudijo za čim boljše rezultate, žal so proti Slovaški v prvi tekmi navkljub borbeni igri ostali praznih rok, je zelo aktivno tudi vodstvo Zveze vaterpolskih društev Slovenije. Predsednik ZVDS, gospod Štandeker, je ves čas v pogonu in vsako priložnost izkoristi, da bi bil slovenski vaterpolo čim bolj prepoznaven in da bi pridobili še več pokroviteljev, ki so nujno potrebni, da bi bil že v bližnji prihodnosti slovenski vaterpolo na višji ravni. 

Ena od teh aktivnosti je bila tudi druženje slovenskih navijačev s slovensko vaterpolsko reprezentanco, pokrovitelj dogodka pa je bilo podjetje Makro 5, uspešno slovensko gradbeno-inženirsko podjetje, ki se že vrsto let potrjuje z odlično izvedbo najzahtevnejših projektov visokih gradenj. Podjetje Makro 5 med drugim trenutno v Ljubljani gradi športni center Ilirija, kjer bodo svoj dom imeli tudi vaterpolisti Ljubljane Slovana, v Dubrovniku pa je začelo gradnjo impresivnega kompleksa Grand Villa Argentina.

Tudi ob tej priložnosti se Štandeker, predsednik ZVDS, podjetju Makro 5 zahvaljuje za organizacijo tega dogodka.

FOTO: Aleksander Sokler

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.