Komelj: “Zaslužimo si naslov in mislim, da ga bomo osvojili”

Včeraj smo na bazenu pod Skalco v Kamniku spremljali drugo tekmo finalnega obračuna Calcita proti Triglav Kranju. Calcit Waterpolo je po izenačeni igri bil za gol boljši od AVK Triglav Kranj. Junak tekme je bil Sebastjan Novak, ki je prispeval zadnji gol po streljanju petmetrovk. Rezultat je bil na koncu 9 : 8 (1 : 2, 1 : 1, 1 : 0, 2 : 2, 4 : 3).

Kristijan Novak:
“Ni še konec, v soboto nas čaka še ena tekma. Zdaj se bomo malo poveselili, v soboto pa gremo po novo zmago in naslov državnega prvaka”, je dejal Sebastjan Novaka.

Trener Calcita Aleš Komelj: Odigrali smo korektno tekmo
»Prvič smo eno od finalnih tekem igrali v Kamniku na zunanjem bazenu. Čestital bi nasprotniku, ki nam je bil danes res ‘trn v peti’, kjer smo se stalno izmenjevali v vodstvu in na koncu povedli v loteriji. Za nas to pomeni, da imamo v žepu dve zmagi potrebujemo še tretjo in tudi, če tretjo tekmo izgubimo, nas bodo na morebitni četrti tekmi pričakali navijači in nas popeljali do naslova, ki si ga letos resnično zaslužimo in mislim, da ga bomo osvojili”, so bile besede trenerja Calcit Waterpola.

Naslednja tema bo v soboto 29. maja ob 18. uri v Kranju.

FOTO: Aleksander Sokler/Waterpolo Calcit Kamnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja