Martin Puš: “Ponosen sem na našo mlado ekipo”

Vaterpolisti slovenskega kluba Ljubljana Slovan se veselijo skupne zmage v malem finalu državnega prvenstva. Po dveh tekmah in dveh zmagah proti vrstnikom iz Kopra so se tako že po dveh tekmah pokala za tretje mesto veselili Ljubljančani.

Izjave po tekmi:

Martin Puš – kapetan Slovana:
»Na današnji tekmi je bil ključen začetek tekme, vsi smo se zavedali kaj nam prinese zmaga, tako, da dodatna motivacija ni bila potrebna in to se je tudi videlo na rezultatu na polčasu tekme (2:9). Lahko rečem samo, da sem ponosen na našo mlado ekipo, da smo uspeli izpolniti cilj, ki smo si ga zadali na začetku sezone.«

Jure Škof – trener: Slovana
»Ključ do današnje zmage je bila čvrsta obramba iz katere smo lahko razvijali protinapade in dosegali lahke gole. Kot sem povedal že pred tekmo, je naša glavna prednost boljša fizična pripravljenost in to smo tudi dobro izkoristili. Končno smo dobro odigrali tudi napad z igralcem več, tako, da lahko rečem, da se nam je v pravem trenutku vse postavilo tako, kot smo si želeli. Čestitam celotni ekipi za zasluženo osvojeno 3.mesto v Državnem prvenstvu.«

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.