Hajdin: “Skušali bomo presenetiti nasprotnika”

Slovensko reprezentanco U-15 danes čaka prva kvalifikacijska tekma za nastop na evropskem prvenstvu, ki bo sredi julija potekalo na Portugalskem. Reprezentanca je včeraj srečno prispela na Malto in že opravila prvi trening, danes pa jih čaka prva kvalifikacijska tekma proti Malti.

Ob odpovedi nekaterih reprezentanc se bodo naši mladi vaterpolisti pomerili z izbranima reprezentancama vrstnikov z Malte in Francije. Že drugo mesto, kar teoretično pomeni zmaga proti enemu od favoriziranih nasprotnikov, pa jih pelje na tako željeno pot na Portugalsko. Mladi Slovenci bi si tako že nocoj lahko zagotovili nastop na evropsko prvenstvo.

Pred prvo tekmo je za naš portal misli strnil glavni trener reprezentance Nikola Hajdin: “Za uvrstitev na EP na Portugalskem bo zadostovala že ena zmaga. Naš cilj je da že danes presenetimo domačine z Malte. Če danes ne uspemo, bomo čakali na priložnost proti Franciji.”

“To je izvrstna priložnost za našo reprezentanco, da vidimo kje smo. Zaradi koronavirusa nismo imeli veliko možnosti za skupne treninge. Imeli smo le štiri skupne treninge, ki smo jih skušali izkoristiti kar najbolje. Nekateri fantje že dolgo časa niso bili brez prave tekme, zdaj pa bodo imeli priložnost, da pokažejo svoje znanje,” je zaključil Hajdin.

Kvalifikacije za EP U15
18:30
MALTA : SLOVENIJA

Igralci:

Gal Karničar
Bor Udovč
David Laketić
Branko Kirasič
Miha Šantak
Teodor Bašić
Dimitry Chajnikov
Anže Povhe
Maks Seražin
Luka Ćetković
Nace Štromajer
Jaka Klobučar
Florijan Poličnik
Filipo Porta
Nikola Lukić

Strokovni štab:

Glavni trener: Nikola Hajdin
Pomočnik trenerja: Tadej Peranovič

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.