Reprezentanca U15 ostala brez Evropskega prvenstva

Slovenska reprezentanca U15 je v petek pričela s kvalifikacijami za EP 2021, ki bo julija potekalo na Portugalskem. V petek je bila na sporedu prva tekma proti domačinom iz Malte, kjer so Slovenci morali priznati premoč gostitelju in izgubili z visoko razliko. Slovenci so imeli sicer še možnost za uvrstitev na EP, ob primeru, če bi v soboto premagali reprezentanco Francije.

Včeraj je bila tako na sporedu druga kvalifikacijska tekma za EP na Malti. Slovenci so se proti Francozom nadejali dobrega rezultata, realnost na bazenu pa je bila drugačna. Slovenci so znova visoko izgubili proti nasprotniku iz Francije (17:5) in se v domovino vračajo brez uvrstitve na Evropsko prvenstvo.

Kljub slabim rezultatom, našim fantom ni kaj za očitati, saj so imeli vsega štiri skupne treninge. Kvalifikacije bodo tako štele kot izjemno dobro izkušnjo naših mladih fantov.

REPREZENTANCA U15, KVALIFIKACIJE ZA EP

Sobota, 29. maj, ob 18:30, Malta
SLOVENIJA : FRANCIJA 5 : 17

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.