Lahko Kamnik pred domačimi navijači osvoji zgodovinski naslov?

Danes je na sporedu četrta tekma finala državnega prvenstva v vaterpolu. Vaterpolisti Kamnika imajo na domačem bazenu novo priložnost za osvojitev prvega naslova prvaka, Triglav pa možnost, da serijo popelje v odločilno, peto srečanje.

Po sobotni prvi zmagi Triglava na domačem terenu so Kranjčani uspeli znižati zaostanek v skupnem rezultatu finala državnega prvenstva (2:1 za Kamnik). Po sobotnem porazu Kamničanov bodo ti imeli nocoj možnost, da naslov osvojijo na domačem bazenu pod Skalco in se skupaj z navijači veselijo prvega, zgodovinskega naslova.

DP člani, finale
Sreda, 2. 6.
19.30 Calcit Kamnik : Triglav (Pod skalco, Kamnik)
Kamnik vodi z 2:1 v zmagah, igra se na 3.

FOTO: Aleksander Sokler

Aleksander Sokler

Comments (1)

  1. Thanks very nice blog!

    Feel free to surf to my web page cialis 20mg for sale

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.