Calcit dobil tudi državnega podprvaka

Po tem ko so člani vaterpolo kluba Calcit Kamnika pred nekaj tedni osvojili zgodovinski državni naslov, so naslov državnih podprvakov osvojili vaterpolisti mladinske kategorije. Boljši so bili le vaterpolisti AVK Triglav Kranj, ki so osvojili naslov mladinskih državnih prvakov.

Kamničani so prvi del tekmovanja igrali proti Gorici in Slovanu, kjer so na obeh tekmah zabeležili zmago. Sledil je finalni obračun in ponovitev finala v članski kategoriji proti Tiglav Kranju. Triglavani so se v finale zaradi odpovedi Maribora in izognitvi tekem v predtekmovanju uvrstili neposredno v finale. Tako so bili Gorenjci veliko bolj spočiti od Kamničanov, že brez tega je Triglav veljal za absolutnega favorita, kar se je pokazalo tudi na igrišču in končnemu rezultatu 20 : 4.

Kapetan Calcit Kamnika, Luka Sokler:
“Triglav je veljal za favorita, saj je ekipa sestavljena iz številnih igralcev, ki igrajo tudi za člane. Imeli smo še krajšo klop, vendar smo kljub temu dali vse od sebe in smo tako ponosni na drugo mesto,” je bil objektiven kapetan ekipe Luka Sokler.

FOTO: Aleksander Sokler

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.