Turnir U-17 je z organizacijskega vidika v celoti uspel!

Končane so kvalifikacije za EP skupine C v Mariboru. V imenu organizatorjev nam je napisala nekaj vtisov Darja Krajnc.

Mariboru je bila zaupana organizacija kvalifikacijskega turnirja U17. Domači športni klub AVK Branik je skupaj s Športnimi objekti Maribor ter nekaterimi prostovoljci uspel organizirati turnir, ki je zaradi COVID 19 situacije organizatorjem naložil dodatne obveznosti. Vse ekipe so bile nastanjene v hotelu City, ki je trenutno najboljši hotel v mestu in le nekaj minut hoje od bazena. Turnir so si lahko ogledali tudi gledalci, ki so imeli svoj vhod na tribune in tako bili na ustrezni razdalji od tekmovalcev in ostalih aktivnosti udeležencev turnirja, ki so bili tu v balončku.

Z ogledom tekem Velike Britanije in Romunije sta organizatorje počastila tudi oba veleposlanika teh držav. Po izjavah tujih reprezentanc so se vse ekipe v Mariboru počutile več kot odlično, nekatere bi se želele vrniti tudi na kakšne priprave. Z gotovostjo lahko trdimo, da je za nami z organizacijskega vidika več kot uspešen turnir. Manjka sicer pika na i, to je uvrstitev domače ekipe na EP, vendar glavo gor, ob dobrem delu z igralci, ki so bili v ekipi in vsemi drugimi vaterpolisti, ki so tokrat navijali za naše fante in na koncu ob gledanju live stream-a ali v živo na bazenu, bo ta generacija zagotovo še na kakšnem od naslednjih EP, morda pa slednjega organiziramo tudi v Mariboru.

Darja Krajnc
organizatorka kvalifikacij za EP skupine C

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.