Bazen v Herceg Novem zaprt, ker se je podrla streha

Medtem ko črnogorska reprezentanca igra na olimpijskih igrah v Tokiu, so iz Črne gore prišle slabe novice za ljubitelje vaterpola.

Notranji bazen v Herceg Novem, kjer črnogorski prvak Jadran trenira in igra tekme, je začasno zaprt. Bazenu se je danes zjutraj podrla streha po prelomu nosilca . Na srečo ni nihče poškodovan.

Streha se je začela rušiti včeraj popoldne, zaposleni pa so nato bazen zaprli , ki je tudi del hotela in zdravstvenega doma “Dr. Simo Milošević”.

Po tej nesreči bo potrebno zgraditi novo konstrukcijo in streho. Škode je po prvih ocenah za milijon evrov. Center “Dr. Simo Milošević” za tako veliko naložbo nima sredstev

Jadran sicer v poletnih mesecih trenira in igra v zunanjem bazenu. Sicer je bil ta bazen zgrajen pred nekaj leti.

Če se problem s streho ne bo rešil do zime, se bo Jadran moral verjetno preseliti v drug bazen. Pred nekaj leti, ko je bil bazen v Herceg Novem zaprt, je Jadran treniral in igral v Nikšiću. Druga rešitev je bazen v Budvi.

Tudi reprezentanca Črne gore se je v zadnjih nekaj letih velikokrat pripravljala v tem bazenu.

Vir: total-waterpolo

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.