Triglav drugi na Madžarskem

Vaterpolisti kranjskega Triglava so med 27. in 29. avgustom nastopili na mednarodnem turnirju Mento Kupa v Miškolcu. Na turnir, na katerim so nastopala moštva letnika 2003, so kranjski vaterpolisti odšli z nepopolnim članskim moštvom, za ekipo pa so nastopili tudi nekateri mladi upi, ki v prvem moštvu še ne nastopajo, a so izkoristili odsotnosti nekaterih starejših, ki na Madžarsko niso odpotovali zaradi poškodb, bolezni, dopustov in službenih obveznosti.

Kranjski vaterpolisti so na prvih treh srečanjih zabeležili tri zanesljive zmage, nato pa na zadnji tekmi, kjer je po dogovoru med trenerjema tudi Miškolc nastopil z nekaj starejšimi okrepitvami, domačinom priznali premoč in zasedli končno drugo mesto. Povratnik v kranjski klub Jaša Kadivec je zasedel tudi vrh lestvice strelcev na turnirju.

Triglavanom je nekaj težav povzročila tudi poškodba Aleksandra Paunovića, ki nato po uvodnem polčasu prve tekme na turnirju ni igral vse do zadnjega srečanja, ko je vendarle stisnil zobe, a odigral le nekaj minut. So pa zato veliko priložnosti dobili tisti, ki se vračajo po daljšem premoru, med katerimi sta Jaka Štirn in Urban Verbič, ter mlada upa Nikola Lukić in Nace Štromajer, ki sta se prvič v karieri udeležila turnirja skupaj s članskim moštvom.

Rezultati Triglava:
Crisul Oradea : TRIGLAV 11:22
Civis Polo Debrecen : TRIGLAV 9:19
TRIGLAV : Hornets Košice 13:5
PannErgy Miskolc : TRIGLAV 15:7

Končni vrstni red:
1. PannErgy Miskolc
2. AVK TRIGLAV KRANJ
3. Civis Polo Debrecen
4. Crisul Oradea
5. Hornets Košice

Foto: David Braun

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.