Začetek tekmovanj v članski konkurenci!

Slovenske članske ekipe se že intenzivno pripravljajo na začetek nove sezone. Kranjski vaterpolisti so osvojili naslov prvaka v drugi ligi, v prvi se bodo tekme za Pokal Slovenije, kjer bo Calcit vaterpolo iz Kamnika branil kar dvojno krono, začele že v septembru.

V minuli sezoni je za največje presenečenje vsekakor poskrbel aktualni prvak Calcit vaterpolo iz Kamnika, ki se bo v boj za najvišja mesta in ubranitev pokala najprej v predtekmovanju pomeril s celjsko ekipo Posejdon. Kamniški ekipi se sicer zadnje čase redno dogaja, da morajo odigrati najprej tekmo v predtekmovanju, takšen je pač žreb. Tekma se bo odigrala na legendarnem odkritem bazenu Pod Skalo v soboto 18. septembra 2021. Tekma bo sicer za javnost zaprta. Druga tekma bo odigrana med VK Ljubljana Slovan in AVK Branik Maribor. Obe četrtfinalni tekmi se bosta morali odigrati do 2. oktobra 2021.

Po četrtfinalni tekmah ne bo polfinalnh tekem, temveč bo sledil dvokrožni ligaški sistem štirih najboljših ekip. Dve najboljši ekipi se bosta nato pomerili v velikem finalu. Razpored tekem se bo določil takoj po četrfinalnih bojih.

Ekipe v članskem pokalnem tekmovanju

  • VD Calcit Kamnik
  • AVK Triglav Kranj
  • VK Ljubljana Slovan
  • VD Koper 1958
  • AVK Branik Maribor
  • VK Posejdon Celje

vir fotografije ZVDS

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.