Ameriški reprezentant odslej na Balkanu

Reprezentant Združenih držav Amerike Marko Vavić je zadnja okrepitev Vaterpolo kluba Partizan za novo sezono. To poletje so črno-beli pripeljali Milana Aleksića, Nemanjo Vica, Petra Velkića, Dimitrija Risticevića, Filipa Radojevića, Lazarja Vićkovića in še enega člana reprezentance ZDA Alexa Bowna.

Po poročanju Sports Journal je 22-letni Vavić znan kot odličen obrambni igralec, delal pa je tudi na izboljšanju igre v napadu, zlasti v prejšnji sezoni, ki jo je preživel v italijanski Romi. Njegov oče Jovan Vavić se je rodil v Herceg Novem, vendar se je pred več kot 35 leti preselil v ZDA, kjer je postal trener.

Vavić in Bowen sta na olimpijskih igrah v Tokiu igrala za ZDA, v Partizan pa naj bi prispela na priporočilo nekdanjega trenerja črno-belih Dejana Udovičića, dolgoletnega selektorja ZDA.

Ekipa Partizana pod vodstvom Miloša Korolije bo v novi sezoni nastopila v domačih tekmovanjih, pa tudi v Regionalni ligi.

 

Foto: vaterpolovesti.com

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.