Covid kroji dogajanje tega konca tedna

Ta konec tedna bi morali spremljati dve članski tekmi, odigrana pa bo zgolj ena, saj je srečanje med Koprom in Triglavom zaradi okužb v domačem moštvu preloženo. Enaka usoda je doletela tudi obe srečanji, na katerih bi morali nastopiti koprski kadeti, zato je prišlo tudi do spremembe v razporedu turnirja DP U17, ki se bo odigral brez gostitelja tekem.

Iz VD Koper 1958 so sporočili, da sta pozitivna dva igralca članskega moštva, ter pet kadetov, izmed katerih bi nekateri prav tako nastopili že na članskem srečanju. Tekmovalna komisija je zato tekme Kopra preložila na poznejši termin. Namesto tega bosta medsebojno ligaško srečanje odigrali moštvi Borca in Branika, ki bi sicer v Koper pripotovali na zgolj eno samo tekmo.

NOV RAZPORED TEKEM TEGA KONCA TEDNA:

PP člani, 1. krog (sobota)
Koper 1958 – Triglav Kranj (preloženo)
18.00 Ljubljana Slovan – Calcit Kamnik (Kodeljevo, Ljubljana)
DP U17, 1. turnir (nedelja) – Bonifika, Koper
10.15 Triglav Kranj – Pula
11.30 Ljubljana Slovan – Borac Banjaluka
12.45 Triglav Kranj – Posejdon Celje
14.00 Ljubljana Slovan – Branik Maribor
15.15 Posejdon Celje – Pula
16.30 Borac Banjaluka – Branik Maribor

FOTO: ZVDS

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.