Preobrat! Se Miloš seli v Partizan?

Po poročanju hrvaškega športnega časopisa Sportske novosti si je Lovre Miloš premislil glede upokojitve in bo nadaljeval kariero. V aktualni sezoni naj bi zaigral za Partizan iz Beograda. 

Miloš je za omenjeni časopis že potrdil, da odhaja na pogovore v Beograd, ki naj bi se odvili prav danes, tako da lahko v kratkem pričakujemo tudi uradno potrditev podpisa pogodbe. “Prišla je ponudba, ki se je ne odbija,” je ob tem še dejal hrvaški reprezentant, ki je sicer celotno svojo “evropsko” kariero preživel pri zagrebški Mladosti, s katero se je lani veselil tudi naslova na Hrvaškem. Vmes je nekaj let študiral tudi v ZDA.

Hrvaško je zastopal na vseh velikih tekmovanjih od leta 2018 dalje, če pa bo prestop tudi uradno potrjen, bo Miloš še drugi hrvaški reprezentant, ki ga bomo lahko spremljali v srbski ligi. Za Radnički iz Kragujevca namreč nastopa Josip Vrlić.

FOTO: Marcel Ter Bals

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.