Alisah Salihi v pričakovanju tekme s Koprčani

Vaterpolisti Ljubljane Slovana bodo letošnje državno prvenstvo začeli z današnjo tekmo proti Grafist Kopru. Tekma se bo začela ob 18. uri na kopališču Kolezija, o pričakovanjih pred tekmo pa je spregovoril Alishan Salihi, vaterpolist Ljubljane Slovana.

»S Koprčani smo v letošnji sezoni že igrali, obakrat uspešno, ko smo jih premagali v pokalnem tekmovanju. Verjamem, da jih lahko premagamo še tretjič. V državnem prvenstvu so pričakovanja podobna, kot so bila v pokalu, se pravi uvrstitev v finale, morda pa tudi kaj več. Telesno in psihično smo dobro pripravljeni na uvodno tekmo prvenstva. Sicer smo imeli nekaj težav s covidom-19, vendar ni bilo nič resnejšega. Edina ovira, ki jo imamo, je, da je na tekmah omejeno število gledalcev, ampak verjamem, da bodo kljub temu navijali za nas, saj nam to zelo pomaga na samih tekmah in tudi pri treningih. Komaj čakam na današnjo tekmo,« je pred tekmo s Koprčani dobro razpoložen Alishan Salihi.

foto Aleksander Sokler

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.