Naj moška športna ekipa Občine Kamnik za leto 2021 je članska ekipa Calcit Waterpolo Kamnik!

V Domu kulture Kamnik se je včeraj, v ponedeljek, 4. aprila, odvijala slovesna podelitev priznanj najboljšim kamniškim športnicam in športnikom, športnim ekipam in posameznikom za delo v športu.

Priznanje za najboljšo moško ekipo je pripadalo vaterpolski članski ekipi Calcit Waterpolo Kamnik!

Poleg članske ekipe so bili uspešni tudi mladinci, ki so osvojili odlično drugo mesto v državnem prvenstvu.

Gašper Žurbi pa je ob podelitvi prestižnega priznanja dejal: » Na zadnji tekmi državnega prvenstva je bilo res noro. Mi smo dali vse od sebe. Tribune so dobesedno gorele. Četrta tekma v Kamniku je bila napeta, lepše zmage si nismo mogli želeti. Pred svojim občinstvom. Dare je verjetno spet dobil kakšen siv las, ker smo po tekmi na tribuno zmetali vso klubsko opremo. Nas je potem kar malo grdo gledal. Ampak mislim, da smo se z naslovom vseeno nekako oddolžil, da ni bil tako jezen.«

Predsednik kluba Dare Homar je meddrugim še enkrat izpostavil, da klub v zimskem času nima pogojev za trening in da denar nosijo v druge občine.

Vsekakor bo topla voda premalo … Vrhunski kamniški športniki, ki so vezani na bazen si vsekakor zaslužijo pokrit bazen in ne voženj v Kranj, Radovljico, Ljubljano, Snovik …

Veliki finale je tako pripadal prav vaterpolistom, za katere so naredili celo himno. V vlogi bobnarja se je preizkusil tudi Homar, ki pa bo za pravi ritem rabil še nekoliko vaje.

 

 

 

besedilo / Franci Kramar (Za ZTŠK) in Aleksander Sokler / foto Aleksander Sokler
vir vaterpolsko-drustvo-kamnik.si in sportnazvezakamnik.si

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.