Mlajši dečki Triglava pokalni prvaki

V soboto je v Kamniku, na bazenu Pod Skalo, potekal turnir Pokala Slovenije za kategorijo U13. Tako kot teden dni prej v DP, so se tudi tokrat veselili mladi upi kranjskega Triglava. Še drugič so v finalu ugnali Ljubljano Slovan.

Mladi kranjski vaterpolisti so najprej v polfinalu ugnali mariborski Branik, Ljubljančani pa z nogometnim izidom domači Calcit. V finalu so nato Triglavani prišli do zanesljive zmage in vzeli še drugo lovoriko v tej sezoni.

POLFINALE:
Calcit Kamnik : Ljubljana Slovan 1:3 (0:1, 0:1, 0:0, 1:1)
Kamnik: V. Brišnik 1, Đukić, Sakelšek, Fabris, B. Žerovnik, K. Žerovnik, Gostič, Gorše, Škrlj in Krstevski. Trener: Primož Romšak.
LJ Slovan: B. Fajon, Pollak in Cvijanović 1, Čarni Čož, A. Fajon, Đukić, Pelicon, Bagari, Čulajević, Jovanović, M. Kapić, Lazič in Čerin. Trener: Nikola Hajdin.
Triglav Kranj : Branik Maribor 6:2 (1:0, 0:0, 2:1, 3:1)
Triglav: Drolc 2, Berić, L. Vujanović, Gligorovski in B. Štromajer 1, Bukovšek, Jordanov, Bitežnik, Pen, Marinič, Cvetković, Mostarac in Mekinda. Trener: Tadej Peranovič.
Branik: T. Seljak in Pavletič 1, Gerlič, Ul, Kalacun, Dmitrović, Kolednik, Kremžar, Kukić, Robnik, Barlič, Šešerko in Anufriev. Trener: Robert Grubišić Čabo.
FINALE
Triglav Kranj : Ljubljana Slovan 10:1 (2:0, 3:0, 3:0, 2:1)
Triglav: B. Štromajer 4, L. Vujanović 3, Gligorovski 2, Drolc 1, Bukovšek, Berić, Jordanov, Bitežnik, Pen, Marinič, Cvetković, Mostarac in Mekinda. Trener: Tadej Peranovič.
LJ Slovan: Cvijanović 1, Čarni Čož, A. Fajon, B. Fajon, Đukić, Pollak, Pelicon, Bagari, Čulajević, Jovanović, Kapić, Lazič in Čerin. Trener: Nikola Hajdin.

Do konca sezone bomo v mlajših kategorijah spremljali še pokal za dečke in zadnji turnir za malčke. Oba bosta na sporedu 18. junija v Kamniku. Seveda pa se že to soboto začenja tudi finale in boj za tretje mesto v članskem DP.

FOTO: AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.