Hrvati na pripravah v Kranju

Včeraj pozno popoldan se je v Kranju zbrala reprezentanca gostiteljev letošnjega EP, ki bo v Kranju trenirala vse do prihodnjega petka.

Hrvaški selektor Ivica Tucak je v Kranj pripeljal 20 igralcev, naknadno pa se jim bo pridružil še Marko Bijač. Izkušeni Josip Vrlić je dobil nekaj več odmora po SP in bo s pripravami začel šele v Šibeniku.

Glede na prvotni seznam je prišlo do ene sprememebe, saj je poškodovanega Kristijana Milakovića nadomestil Jerko Penava. Nekaj skrbi pa vzbuja tudi stanje standardnega člana zasedbe Anteja Vukičevića, saj naj bi zaradi povišanega pritiska in izgube zavesti ostal v Marseillu, kjer je opravil prve preglede, tako da v taboru “Barakud” še čakajo, ali bo lahko kandidiral za nastop na domačem prvenstvu.

Seznam hrvaške reprezentance:
Vratarji: Bijač, Popadić, Marcelić, Jurlina
Branilci: Burić, Biljaka, Žuvela
Centri: Krapić, Vrlić, Dužević, Paparić, Herceg
Krila in zunanji: Bukić, Fatović, Harkov, Vukičević, Marinić Kragić, Lazić, Bašić, Rakovac, Kržić, Zović, Penava.

Med pripravami je predvidena tudi prijateljska tekma Slovenija – Hrvaška, ki bo na sporedu 27. julija v pozno popoldanskih urah. O vsem vas bomo obvestili tudi na našem portalu.

FOTO: FB Hrvatski vaterpolski savez

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.