Mladi Triglavani drugi v Mlinih

Med petkom in nedeljo je v Mlinih potekal mednarodni turnir Lino, na katerem so nastopili tudi mladi vaterpolisti kranjskega Triglava in v konkurenci petih ekip zasedli drugo mesto.

Fantje so turnir odprli proti prvaku Hrvaške v kategoriji U12 Cavtatu in bili le za las prekratki. V soboto so nato zabeležili zanesljivi zmagi nad Jugom in domačim Gusarjem. Prosto nedeljsko dopoldne so izkoristili za vožnjo z ladjico ob dubrovniški obali, nato pa v večernem terminu proti Barceloneti potrdili drugo mesto.

REZULTATI TRIGLAVA:
Triglav : Cavtat 3:4
Jug : Triglav 6:12
Gusar : Triglav 0:11
Barceloneta : Triglav 4:6

KONČNI VRSTNI RED: 1. Cavtat, 2. Triglav, 3. Jug, 4. Barceloneta, 5. Gusar

Mladi kranjski upi so pod vodstvom Tadeja Peranoviča na turnirju nastopili v naslednji postavi: Aljaž Bukovšek, David Berić, Aljaž Drolc, Marko Marinič, Urban Škulj, Aleksej Pen, Martin Samelis, Luka Vujanović, Rok Logar, Bine Štromajer, Nikola Čajić, Rožle Rozman in Gregor Logar.

FOTO: AVK Triglav

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.