V Celju odločitev o drugoligaškem prvaku

Danes popoldan bo na letnem bazenu v Celju potekal drugi turnir druge članske lige. Naslov iz preteklega leta brani ŠD Kranj 75, najboljše pa trenutno kaže VK Ljubljana, ki je še vedno stoodstoten.

Ljubljana je na prvem turnirju v Novi Gorici zabeležila tri zmage, med drugim je ugnala tudi branilce naslova. Pestro bo zagotovo v dvoboju z gostiteljem turnirja Posejdonom, ki je prav tako neporažen, le da ima zaradi enega remija dve točki manj.

Kranj 75 bo verjetno težko ubranil naslov, saj bi mu morali iti na roko tudi rezultati preostalih tekem, tudi moštva Žusterne, Gorice in Slovana pa se bodo najverjetneje borila za to, da se prebijejo nekje na sredino lestvice.

RAZPORED TURNIRJA V CELJU:

16.30 Žusterna – Slovan
17.00 Ljubljana – Posejdon
17.30 Kranj 75 – Žusterna
18.00 Gorica – Slovan
18.30 Žusterna – Ljubljana
19.00 Posejdon – Gorica
19.30 Slovan – Kranj 75

TRENUTNA LESTVICA:

Ljubljana 9 (3), Posejdon 7 (3), Kranj 75 4 (3), Gorica 1 (3), Žusterna 1 (2), Slovan 0 (2).
*v oklepaju je število odigranih tekem.

Glede na to, da gre za veteransko tekmovanje, se tekme igrajo po enokrožnem sistemu, vsako srečanje pa traja dvakrat osem minut. Ostala pravila so enaka, kot v članskem DP.

ŠD Kranj 75

VEČ PODROBNOSTI O DP ZA ČLANE – DRUGA LIGA TUKAJ

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.