Osem ekip malčkov nastopilo v Kranju

Pretekla nedelja je prinesla prvi turnir najmlajših – U12. V Kranju se je merilo osem ekip – Calcit Water Polo, Ljubljana Slovan, Branik Maribor, Grafist Koper, Opatija, banjaluški Borac z dvema ekipama, ter domači Triglav.

Najmlajši vaterpolski upi so na prvem turnirju prikazali veliko izenačenih in zanimivih predstav, veliko igralcev v vseh moštvih pa se je sploh prvič spoznalo z uradnimi tekmami. Fantje so na srečanjih, ki se, primerno za njihovo starostno kategorijo, pokazali, kaj vse so se naučili do sedaj.

Ekipe so bile sprva razdeljene v dve skupini po štiri, tako da so odigrale po tri srečanja. Nato so, glede na uvrstitev v svoji skupini, odigrale še eno srečanje. Ker razvrstitev pri najmlajših ni v prvem planu, vsak turnir pa šteje zase, so na koncu vse ekipe prejele tudi spominski pokal.

REZULTATI 1. TURNIRJA DP U12:

Igrišče A
Triglav Kranj : Calcit Water Polo 6:3
Borac Banja Luka 1 : Opatija 9:0
Triglav Kranj : Grafist Koper 2:6
Borac Banja Luka 1 : Branik Maribor 6:2
Triglav Kranj : Borac Banja Luka 2 12:2
Borac Banja Luka 1 : Ljubljana Slovan 3:7
Calcit Water Polo (A3) : Branik Maribor (B3) 4:10
Grafist Koper (A1) : Ljubljana Slovan (B1) 3:7
Igrišče B
Borac Banja Luka 2 : Grafist Koper 1:13
Branik Maribor : Ljubljana Slovan 4:4
Calcit Water Polo : Borac Banja Luka 2 11:2
Opatija : Ljubljana Slovan 1:11
Calcit Water Polo : Grafist Koper 7:5
Branik Maribor : Opatija 7:2
Borac Banja Luka 2 (A4) : Opatija (B4) 2:12

Triglav Kranj (B2) : Borac Banja Luka 1 (B2) 1:5

Sezona se za najmlajše upe nadaljuje decembra v Novi Gorici.

FOTO: AVK Triglav

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.