Kot zadnji z ligo začenjajo še mladinci

V soboto se začenja še zadnje državno prvenstvo – liga U19. Naslov prvaka iz lanske sezone brani kranjski Triglav, skupaj pa bo, po odpovedi banjaluškega Borca zaradi nastopov v Srbiji, v rednem delu tekmovanja nastopilo pet slovenskih ekip in pa predstavnik Avstrije ASV Wien.

Prvi turnir za igralce rojene leta 2004 in mlajše bo torej potekal ta konec tedna, gostil pa ga bo koprski bazen na Bonifiki. Spremljali bomo šest srečanj, med drugim tudi mladinski derbi Triglava in Ljubljane Slovan, ki sta lani v tej starostni kategoriji nastopila tako v finalu pokala kot lige. Obe ekipi sta, tako kot tudi vse ostale, sicer zato, ker so se od mladinskega statusa poslovili igralci letnika 2003, nekoliko spremenjeni, a vseeno veljata za prvi favoritinji tekmovanja. Svoje načrte glede preboja na finalni turnir pa imajo prav gotovo tudi mariborski Branik, koprski Grafist in Calcit Water Polo iz Kamnika.

Razpored tekem v Kopru:
9.00 Grafist Koper – Branik Maribor
10.20 Ljubljana Slovan – Calcit Water Polo
11.40 ASV Wien – Grafist Koper
13.00 Triglav Kranj – Ljubljana Slovan
14.20 Branik Maribor – Calcit Water Polo
15.40 Triglav Kranj – ASV Wien

Spodaj prilagamo še nov koledar tekmovanja po odpovedi Borca. Termini turnirjev ostajajo enaki, le da bo sedaj vsako moštvo odigralo pet tekem rednega dela: DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCI U 19

FOTO: Aleksander Sokler

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.