Zadovoljni s priprav v Makarski

Vaterpolo klub Ljubljana Slovan se je v sredo vrnil z nekajdnevnih priprav v Makarski, na katerih so bile vse njihove selekcije. Skupaj je bilo na pripravah skupaj 48 vaterpolistov, predvsem za najmlajše pa je bilo to posebno doživetje, ki ga ne bodo nikoli pozabili.

»Že nekaj let imamo običaj, da imamo ob letnih tudi zimske priprave za vse člane našega kluba, se pravi od naših najmlajših vaterpolistov do članov. Nastanitev in hrana sta bila vrhunska, prav tako bazen, ki je bil oddaljen približno pet minut hoje od hotela. Trenirali smo dvakrat dnevno, tudi po skoraj dve uri. Vedno smo imeli na voljo celoten bazen. Dopoldne smo več pozornosti namenili igri z igralcem več oziroma igralcem manj, popoldne oziroma zvečer pa smo igrali tekme s selekcijami VK Galeb iz Makarske, ki se mu zahvaljujemo za gostoljubje,« je bil ob vrnitvi domov z opravljenim delom na enem najlepših delov jadranske obale zadovoljen Jure Škof, trener članske ekipe Ljubljane Slovana.

Od trenutno vodilne ekipe v državnem prvenstvu in v Alpe Waterpolo ligi v Makarski ni bilo le vseh treh tujcev, Roka Lazića, Igorja Cuoma in Luke Gligorijevića ter Mihe Petrovčiča in Nejca Žiberne. Ljubljanska članska ekipa bo prihodnjo soboto v tretjem krogu državnega prvenstva gostovala v Kopru, prav tako pa bodo z državnim prvenstvom nadaljevali tudi v vseh mlajših kategorijah.

FOTO: Mojca Kirasič, FB VKLS

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.