Mladi upi na delu v Mariboru

Ta konec tedna bodo na delu v DP še dečki in mladinci. Mlajši upi se bodo na bazenu Pristan za prvenstvene točke merili v soboto, starejši pa v nedeljo.

Jutri bodo torej najprej na delu igralci rojeni leta 2008 in mlajši. Vse skupajse bo začelo ob 10.00, ko se bosta udarili obe mariborski moštvi, spremljali pa bomo tudi derbi med Ljubljano Slovan in Triglavom.

DP U15, 4. turnir
10.00 PD Maribor – Branik Maribor
11.15 Ljubljana Slovan – Calcit Water Polo
12.30 Borac Banja Luka – PD Maribor
13.45 Ljubljana Slovan – Triglav Kranj
15.00 Branik Maribor – Calcit Water Polo
16.15 Triglav Kranj – Borac Banja Luka

Dan kasneje bomo spremljali le dve od treh tekem, ki bi morale biti odigrane. Po odpovedi Kopra namreč v Maribor ne bo niti kranjskih vaterpolistov, ki bodo srečanje s prej omenjenim moštvom dobili brez boja. Se bosta pa na tem turnirju za drugo mesto po rednem delu (vsaj kar se tiče slovenskih klubov, saj Dunaj na finalnem turnirju ne bo nastopil) udarila Branik in Ljubljana Slovan.

DP U19, 3. turnir
11.00 Branik Maribor – Ljubljana Slovan
12.30 Calcit Water Polo – ASV Wien

FOTO: Mojca Kirasič

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.