Liga prvakinj Sabadellu, Euro Cup pa UVSE-ju

Pretekli teden smo najprej spremljali povratno finalno tekmo ženskega Euro Cupa, nato pa tudi zaključni turnir najboljše četverice v ligi prvakinj. Zanimivo pa je, da se je že pred finalnima obračunoma vedelo, v katero državo odhaja lovorika.

Sabadell je v petek gostil “final four” lige prvakinj, na katerem sta oba polfinanla obračuna pripadla španskima moštvoma, ki sta se nato v finalu udarila za krono, uspešnejše pa so bile domačinke. Bron je na koncu romal v Italijo, “lesena” medalja pa na Madžarsko.

POLFINALE
Ekipe Orizzonte : Astralpool Sabadell 12:13 (2:2, 4:4, 5:4, 1:3)
CN Mataro : Dunaujvaros 12:9 (3:1, 4:3, 3:2, 2:3)
ZA 3. MESTO
Dunaujvaros : Ekipe Orizzonte  8:12 (1:5, 4:4, 0:2, 3:1)
FINALE
CN Mataro : Astralpool Sabadell 8:9 (1:1, 1:4, 2:2, 4:2)

V Euro Cupu pa smo spremljali povsem madžarski finale. Zanimivo, obe ekipi sta do zmag prišli na gostovanju, uspešnejše pa so bile igralke UVSE-ja, ki so, po porazu za gol na domači tekmi, na gostovanju slavile za štiri.

FINALE
Ferencvaros : USVE 9:13 (3:2, 3:5, 2:1, 1:5)
Prva tekma se je končala z 9:8 za Ferencvaros.

FOTO: Total Waterpolo

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.