Mladi upi Triglava 28. v Dubrovniku

Ekipa AVK Triglav Kranj U14 je pretekli teden nastopala na turnirju Tomo v Dubrovniku. V konkurenci 39 ekip so kranjski mladi upi zasedli 28. mesto.

Najprej so v skupinskem delu ugnali Cannstatt z 11:5, premoč pa priznali splitskemu Jadranu (6:9), Mediterraniju (6:7) in kotorskemu Primorcu (4:11) kar jih je postavilo na četrto mesto skupine in v boj za mesta med 25. in 32.

Tam so najprej z 10:3 ugnali Terrassa Girls, nato pa v zadnjih dveh tekmah priznali premoč Novemu Beogradu (5:7) in solunskemu Arisu (2:8).

Mladi triglavani so na turnirju nastopili v zasedbi: Bine Štromajer, David Berić, Luka Vujanović, Martin Samelis, Aleksej Pen, Aljaž Bukovšek, Ažbe Kovač, Rožle Rozman, Nikola Čajić, Aleksandar Popović, Patrik Mekinda, Urban Škulj, Mark Mostarac, Lucas Bitežnik in Marko Marinič.

FOTO: AVK Triglav

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.