Šabac in KPK premočna za slovensko reprezentanco

Na regionalnem turnirju v kategoriji do 12 let je slovenska reprezentanca, za katero so bile to prve tekme, v Herceg Novem prvi tekmovalni dan obakrat izgubila. V dopoldanskem delu programa je bil boljši od njih Šabac, ki je zmagal s 17:0 (10:0, 2:0, 1:0, 4:0), v popoldanski pa so proti ekipi KPK Korčula izgubili s 3:12 (1:2, 1:3, 0:5, 1:2). Danes bodo ob 18. uri igrali z zagrebško Mladostjo.

Varovanci selektorja Gašperja Šenice so proti Šabcu odprli turnir v Herceg Novem. Predvsem v prvi četrtini so imeli veliko težav z nasprotniki, ki sodijo v najožji krog favoritov za končno prvo mesto. V nadaljevanju so mladi slovenski upi prikazali boljšo igro, žal pa žoga ni in ni hotela v gol Šabca, ki je svojo moč potrdil tudi v svoji drugi tekmi, ko je s 15:6 premagal Mladost.

Slovenska reprezentanca se je naro popoldan dve četrtini zelo dobro upirala Korčulanom, ki so do odločilne prednosti prišli v tretji četrtini. Sploh prvi gol za slovensko reprezentanco do 12 let je iz petih metrov dosegel Uroš Cvijanović, med strelce pa sta se vpisala še Maks Julijan Virc in v zadnji četrtini Urban Škulj.

Za slovensko reprezentanco so igrali: Andrija Stevanović, Uroš Cvijanović, Jaka Belić, Bor Fajon, Svit Trontelj, Tim Kolednik, Maks Julijan Virc, Urban Škulj, Gregor Logar, Arne Valant, Maj Pogačar, Jakob Sakelšek, Bor Škrlj, Marko Vidić in Filip Milošević.

FOTO: Milan Cvijanović

 

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.