Kadivec s Primorjem v skupini C

V Barceloni je potekal žreb skupin v pokalu LEN. Edini slovenski predstavnik v tem tekmovanju, Jaša Kadivec, bo z reškim Primorjem igral v skupini C. V njej so še Šabac (Srbija), BVSC (Madžarska) in Waspo 98 Hannover (Nemčija). Prve tekme bodo na sporedu 7. oktobra.

V reškem taboru so lahko zadovoljni z žrebom, saj imajo varovanci Igorja Hinića realne možnosti, da osvojijo eno od prvih dveh mest v skupini, ki vodita v osmino finala. Ob osmih najboljših ekipah skupinskega dela tekmovanja bodo v njej igrale še tretje in četrto uvrščene ekipe iz skupinskega dela lige prvakov. 

Na papirju bo najtežja skupina B, v kateri so Vasas iz Budimpešte, aktualni zmagovalec pokala LEN, ki se bo v njej pomeril s sosedom Honvedom, italijansko Savono, ki je lani igrala v finalu tega tekmovanja in grškim Apollonom. Grki sicer nimajo ravno bogate tradicije, vendar gre klub v vzponu, ki je lani slavil v pokalu Challenger. 

Skupinski del pokala LEN

Skupina A: Telimar Palermo (Italija), Barcelona (Španija), Solaris (Hrvaška), Tourcoing (Francija).

Skupina B: Honved (Madžarska), Vasas (Madžarska), Apollon Smyrnis (Grčija), Savona (Italija).

Skupina C: Šabac (Srbija), Primorje (Hrvaška), BVSC (Madžarska), Waspo 98 Hannover (Nemčija).

Skupina D: Trst (Italija), Primorac Kotor (Črna gora), Ortigia (Italija), Panionios (Grčija).

FOTO: VK Primorje EB FB

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.