Komelj: “Pokazali smo, da smo lahko konkurenčni v tem finalu”

Danes je na sporedu še druga finalna tekma državnega prvenstva v vaterpolu. Po sobotni zmagi Kamnika se bosta danes na bazenu pod Skalco znova udarila Calcit in Triglav Kranj.

Ob morebitni današnji zmagi Calcita bi se Kamničani močno približali tako željeni lovoriki in osvojitvi prvega mesta v državnem prvenstvu.

Pred današnjo drugo tekmo je izjavo podal trener Calcit Kamnika Aleš Komelj:
“Danes nas čaka druga finalna tekma s kranjskim Triglavom. V prvi smo dokazali, da smo lahko konkurenčni v tem finalu. Vendar bo pot še izredno težka do naslova. Res je, da današnjo tekmo igramo v domačem zunanjem bazenu v Kamniku vendar je od odprtja le-tega le dober dni in tudi vreme nam ni dopuščalo možnosti treninga. Vsekakor je bil pristop na prvi tekmi pravi.” je povedal Komelj, ki upa na drugo zmago v nizu proti rivalu iz Kranja.

Postava Calcit Kamnika za današnjo drugo finalno tekmo proti Triglav Kranju:

Vratarja:
Gašper Žurbi
Urban Benkovič

Igralci:
Martin Stele
Luka Sokler
Matej Nastran
Kristjan Novak
Sebastjan Novak
Rok Bergant
Jošt Čarni
Gašper Brišnik
Aleksander Cerar
Blaž Benkovič
Blaž Briški

Strokovni štab:
Trener: Aleš Komelj
Pomočnik: Primož Romšak
Fizioterapevt: Tilen Leskovec

Državno prvenstvo, člani, finalni del
sreda, 26. maj, ob 18:30
FINALE
Calcit Kamnik : Triglav (Pod skalco, Kamnik) – 1 : 0 v zmagah, igrajo na 3 zmage

FOTO: Aleksander Sokler

Aleksander Sokler

Comments (1)

  1. Charolette

    Il vino diviene oggetto successo ricerca scientifica.

    Visit myy рage – gb solar

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.