Ljubljančani s prvo zaključno žogico v malem finalu

Po zanesljivi zmagi ljubljanskega Slovana na prvi tekmi za 3. mesto državnega prvenstva bo danes na sporedu še druga tekma malega finala.

Ljubljančani so na sobotni tekmi v Ljubljani Primorce povsem nadigrali in slavili zmago z 14:6. Igralci Slovana imajo tako po sobotni zmagi danes v rokah prvo zaključno žogico za skupno zmago v malem finalu državnega prvenstva in osvojitvi 3. mesta.

Tekma bo na sporedu ob 20. uri na Bazenu v Bonifiki, v Kopru.

ZA 3. MESTO
20:00 Koper 1958 : Ljubljana Slovan (Bonifika, Koper) – 0:1 v zmagah, igrajo na 2 zmagi

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.