Gostić: “Prva tekma je bila le slab dan”

Danes se bosta na drugi finalni tekmi v državnem prvenstvu vaterpola udarila Calcit Kamnik in Triglav Kranj. Na prvi tekmi smo lahko videli zmago Kamničanov, danes pa se bosta na povratni tekmi v Kamniku na bazenu pod Skalco znova udarili omenjeni ekipi.

Pred drugo finalno tekmo je misli strnil tudi igralec Triglav Kranja Dejan Gostić:
“Na prvem srečanju nismo bili pravi, zato moramo danes pokazati drugačen obraz. Le s pravim pristopom, mirnostjo in borbo do konca lahko pridemo do izenačenja v seriji. Pripravljeni smo na današnje srečanje in na to, da pokažemo, da smo imeli v soboto v Kranju le slab dan in da tista tekma ni bila pravi pokazatelj naše kvalitete,” je pred drugim dvobojem velikega finala optimističen Gostić.

Državno prvenstvo, člani, finalni del
sreda, 26. maj, ob 18:30
FINALE
Calcit Kamnik : Triglav (Pod skalco, Kamnik) – 1 : 0 v zmagah, igrajo na 3 zmage

FOTO: Tit Košir / AVK Triglav Kranj

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.