LP – Za naslov Pro Recco in Ferencvaroš

Danes smo v Beogradu spremljali polfinalne boje na zaključnem turnirju lige prvakov. Jutrišnji finale sta si izborila branilec naslova Ferencvaroš in Pro Recco.

Madžarsko moštvo je po pravi drami v zadnji tekmi dneva ugnala drugega italijanskega polfinalista Brescio. Tekmo je z golom 21 sekund pred koncem odločil Bicari, Italijani so po timeoutu napadli tudi z vratarjem, a zapravili strel, Vamos pa je s strelom preko celega igrišča postavil končni rezultat. V drugem polfinalu je bilo prav tako izenačeno, v drugem delu tekme pa je Pro Recco nekoliko ušel Barceloneti in prednosti nato ni več izpustil vse do konca. Pri Italijanih je štirikrat zabil levoroki bombarder Mandić, izkušeni Perrone pa je prispeval tri gole za špansko moštvo.

V popoldanskih tekmah za mesta med 5. in 8. sta si borbo za 5. mesto priigrala Jug in Hannover.

Rezultati današnjega dne
5-8
Waspo98 Hannover : Olympiacos Pirej 10:8
CN Marseille : Jug Adriatic Osiguranje 13:16
1-4
Pro Recco : Zodiac CNAB 12:10
FTC Telekom Budimpešta : AN Brescia 14:12

Jutrišnji spored
za 7. mesto – 13.00 Olympiacos Pirej : CN Marseille
za 5. mesto – 15.30 Waspo98 Hannover : Jug Adriatic Osiguranje
za 3. mesto – 18.00 Zodiac CNAB : AN Brescia
finale – 20.30 Pro Recco : FTC Telekom Budimpešta

FOTO: len-f8belgrade.rs

Jaka Mikoletič

Comments (1)

  1. Wow, awesome weblog layout! How long have you been blogging for?
    you make running a blog look easy. The entire look of your site is fantastic, let alone the content
    material! You can see similar here e-commerce

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.