Vikend rezerviran za začetek DP za mlajše vaterpoliste

Po sredinem slavju Calcit Kamnika, ki je sploh prvič v zgodovini osvojil naslov državnih prvakov, je pred nami še državno prvenstvo v mlajših kategorijah.

Ta vikend se tako začenja državno prvenstvo v kategoriji U17. Vsa tekmovanja mlajših ekip v državnem prvenstva se bodo odigrala kot zaključni turnir. Tekme predtakmovanja, ki niso bile odigrane pred prekinitvijo vadbe pri mlajših, pa bodo na sporedu med tednom pred finalnim dnevom.

Jutri se bo na bazenu pod Skalco v Kamniku pričel turnir državnega prvenstva za kategorijo U 17. Turnir bo potekal po naslednjem vrstnem redu:

DP U17
Sobota, 5. 6. (Pod skalco, Kamnik)
10:00 Calcit Kamnik : Ljubljana Slovan/Koper 1958
11:30 Branik : Triglav
14:00 za 3. mesto
15:30 finale

V prihodnjem tednu bosta odigrana še turnirja v kategoriji U19 in U13, kategorije U15 in U12 pa bosta turnir državnega prvenstva odigrali čez štirinajst dni.

FOTO: Aleksander Sokler

Aleksander Sokler

Comments (1)

  1. Wow, awesome blog format! How long have you ever been running
    a blog for? you make running a blog look easy.

    The total look of your site is fantastic, let alone the content
    material! You can see similar here najlepszy sklep

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.