Triglav mladinski prvak

Mladinci kranjskega Triglava so, na današnjem zaključnem turnirju v Kranju, ugnali vso konkurenco in postali državni prvaki U19.

V Kranju so, po odpovedi mariborskega Branika, na zaključnem turnirju nastopile zgolj tri ekipe. V polfinalu smo spremljali najbolj zanimivo tekmo dneva, saj sta bili moštvi Kamnika in Ljubljane do sredine tretje četrtine izenačeni, nato pa so Kamničani ušli na +3 in nasprotniku niso več pustili, da bi se jim približali in se uvrstili v veliki finale.

polfinale

Branik : Triglav 0:10 b.b.

Calcit Kamnik : Ljubljana Slovan 14:10 (3:3, 3:3, 5:2, 3:2)

Lukič in Čarni 4, Pilič, Sokler, Až. Cerar, Burger, Al. Cerar in Zupan 1; Čanč in Potočnik 3, Klobučar in Lipovac 2.

Tudi tekme za tretje mesto nato nismo spremljali, tako da so bron osvojili vaterpolisti Ljubljane Slovan. V velikem finalu pa sta se, tudi v tretji kategoriji zapored, udarila Triglav in Kamnik. Kranjski vaterpolisti so začeli silovito in hitro rešili vse dvome o zmagovalcu, ter srečanje z visoko razliko pripeljali do konca.

za 3. mesto

Branik : Ljubljana Slovan 0:10 b.b.

finale

Triglav : Calcit Kamnik  20:4 (7:1, 3:0, 5:1, 5:2)

Lah 5, Zupanc 4, Paunovič 3, Pušavec, Bečič in J. Grabec 2, Vončina in N. Štromajer 1; Sokler, Lukič, Čarni in Zupan 1.

FOTO: AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.