Ljubljana Slovan prvak U15

Danes smo v Kamniku na 28. dnevu vaterpolistov spremljali zaključek DP za dečke. Naslova se po dveh zmagah veselijo mladi vaterpolisti iz Ljubljane.

Ponovno smo bili priča odpovedi, na finalni turnir ni pripotovala ekipa Kopra. Tako smo spet spremljali le dve srečanji. Ljubljana Slovan je gladko ugnala mariborski Branik in napredovala v finale, kamor se je brez boja prebil tudi Triglav.

polfinale

Ljubljana Slovan : Branik 22:2 (5:0, 3:3, 3:2, 11:0)

Seražin in B. Kirasič 4, Poličnik in Povhe 3, Milosavljevič, Lipnik in Četkovič 2, Osmič in Zohil 1; Chaynikov in Krajnc 1.

Triglav : Koper 1958 10:0 b.b.

Tretje mesto je nato brez boja osvojil Branik, v finalu pa sta se spopadla Ljubljana in Triglav. Spremljali smo izenačeno srečanje vse do konca tretje četrtine, nato pa so Ljubljančani v zadnji četrtini naredili nekaj razlike in slavili naslov prvakov.

za 3. mesto

Branik : Koper 1958 10:0 b.b.

finale

Ljubljana Slovan : Triglav 12:6 (2:1, 2:3, 3:1, 5:1)

Povhe 6, Poličnik 3, Poznik, Osmič in B. Kirasič 1; Lukič 2, Baggia, Udovč, Šmrkovič in N. Štromajer 1.

Foto (naslovna): VK Ljubljana Slovan

Fotogalerija: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.