Preizkusite se v vaterpolu na 12. Kvadratlonu v Kamniku 10. julija

V Kamniku skrbijo, da se lahko v vaterpolu preizkusi vsak. Tako se bo 10. julija že dvanajstič odvil Kvadratlon, ki združuje štiri različne športe.

Organizator je  Športna zveza Kamnik v sodelovanju z Zavodom za šport in turizem ter občino Kamnik. Ekipe se bodo za razliko od prejšnjih let tokrat pomerile v enem samem dnevu. Seveda je strah pred pomanjkanjem kondicije popolnoma odveč, saj je dogodek v prvi vrsti namenjen športnim užitkom in druženju. Tisti, ki bodo želeli poseči po najvišjih mestih pa bodo po zagotovilih Francija kar pošteno utrujeni.

Ekipo sestavlja pet članov. Sestavljene so lahko iz moških, žensk ali mešanih ekip. Najprej se bodo moštva pomerila v treh športih na suhem in sicer v nogometu, košarki in odbojki. V omenjenih športih igrajo tri na tri, dva sta v rezervi. Za zaključek sledi mini vaterpolo, kjer so v vodi štirje, eden je v rezervi. Na kamniškem bazenu je že opaziti člane ekip, kako si v vodi zavzeto podajajo žogo.

Vabljeni ste vsi, ki se znate premikati na suhem in plavati v malo globlji vodi, da sestavite petčlansko ekipo. Nekatere ekipe sicer še vedno iščejo kakšnega člana, tako da lahko brez strahu pokličete eno izmed organizatork Tejo na tel. štev. 031 463 883 za vse dodatne informacije.

Prijave bodo potekale do 9. julija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja