Jutri se v Portugalskem Loulé začenja evropsko prvenstvo za U15

Med 4. in 11. julijem bo na jugu Portugalske v mestu Loulé potekalo EP za moške U15. Na prvenstvo se je skušala uvrstiti tudi slovenska reprezentanca, ki je vstopnico iskala v skupini C na Malti. Tam so poleg domačinov bili od Slovenije boljši tudi Francozi. So bili pa Slovenci na prvem EP v Bolgarskem Burgasu odlični enajsti.

Na prvenstvu bo sodelovalo šestnajst ekip. To bo šele drugo EP v tej starostni skupini. Najboljše štiri ekipe iz prvega EP – Madžarska, Črna gora, Italija in Grčija so bile postavljene kot nosilke v prvem bobnu. Gostiteljica Portugalska, ki je na prvem prvenstvu ni bilo, bo igrala proti srebrnim iz zadnjega prvenstva Črni gori, aktualni prvaki Madžari se bodo pomerili z Gruzijo, Hrvaško in Poljsko.

Skupina A: Črna gora, Portugalska, Rusija, Nemčija
Skupina B: Italija, Španija, Malta, Romunija
Skupina C: Grčija, Srbija, Turčija, Francija
Skupina D: Madžarska, Gruzija, Hrvaška, Poljska

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.