Pevec in Rajšp avstrijska prvaka

Pretekli konec tedna se je, vsaj kar se tiče boja za naslov najboljšega, končalo tudi državno prvenstvo Avstrije. Moštvo Graza, za katerega igrata tudi slovenska vaterpolista Aljaž Pevec in Matej Rajšp, je do lovorike prišlo po zmagi nad Dunajem.

Vaterpolista, ki sta zastopala Slovenijo v mlajših starostnih kategorijah tudi na EP, sedaj že nekaj leti igrata pri naših severnih sosedih. V pravkar končani sezoni pa sta se prvič veselila tudi naslova prvaka. Na odločilni tekmi sta oba slovenska vaterpolista zabila po en zadetek.

WBV Graz : ASV Dunaj 11:8 (5:3, 1:2, 3:2, 2:1)

Vaterpoliste Graza do konca sezone čaka še eno srečanje, a že sedaj so si na vrhu lestvice zagotovili neulovljivo prednost.

FOTO: wbv-graz.at

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.