Pokal Sardinije

Po koncu svetovne lige se na raznih lokacijah odvijajo pripravljalni turnirji za reprezentance, ki se pripravljajo na olimpijske igre. Pretekli konec tedna se je na Madžarskem odvil BENU Cup, pravkar turnir poteka tudi v Beogradu, konec tedna pa je na sporedu še Pokal Sardinije.

V Italiji, natančneje na bazenu Terramaini v Cagliariju se bodo med 9. in 11. julijem merile reprezentance Hrvaške, Rusije in domače Italije.

Razpored:
petek – 20.30 Hrvaška : Rusija
sobota – 19.00 Italija : Hrvaška
nedelja – 12.00 Italija : Rusija

FOTO: 7bello/FB

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.