Črnogorska vaterpolo zveza sporočila veselo novico

Vaterpolo zveza Črne gore je sporočila, da se je generalni odbor odločil za podaljšanje pogodbe z glavnim trenerjem reprezentance Vladimirjem Gojkovićem. Črno goro bo vodil vsaj do konca olimpijskih iger v Parizu, podpisal pa je novo triletno pogodbo.

Gojković je kot igralec osvojil več medalj na velikih tekmovanjih tako za Srbijo, kot tudi za Črno goro. Za selektorja Črne gore je bil imenovan leta 2015. Od takrat je Črna gora osvojila dve medalji na evropskem prvenstvu (srebro leta 2016 in bron leta 2020) ter dva naslova v svetovni ligi (2018 in 2021), prvo mesto na kvalifikacijskem turnirju za OI v Rotterdamu letos itd.

Z Črno goro je na zadnjih olimpijskih igrah v Tokiu zasedel 8. mesto.

FOTO: Laszlo Balogh/Total Waterpolo
Vir: Total Waterpolo

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.