V Kranju po božiču na delu mladi upi

Kranjski pokriti olimpijski bazen bo med 27. in 29. decembrom gostil tradicionalni Božično-novoletni turnir, ki se po novem imenuje Olympic Hopes. Mladi Triglavani se bodo merili z moštvi s Hrvaške in Srbije.

Turnir je namenjen igralcem rojenim leta 2009 in mlajšim (U13), igralo pa se bo po prilagojenih pravilih, podobnih tistim, ki jih igralci poznajo že iz tekmovanja v državnem prvenstvu. Poleg domačega moštva bodo na turnirju nastopili še Medveščak iz Zagreba, Primorje iz Reke in Opatija, ki bodo zastopali našo južno sosedo, Srbijo pa bosta predstavljala Šabac in Valis iz Valjeva.

V treh dneh bomo na kranjskem bazenu spremljali 15 tekem (enokrožni sistem), ki bodo na koncu dale zmagovalca, ki bo nasledil črnogorski Cattaro, ki je slavil leta 2019. Lani je turnir namreč zaradi vseh ukrepov, ki so bili takrat v veljavi, odpadel.

BILTEN TURNIRJA: Bilten.BNT OH.21

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.